Page content

article content

GPS Tracker met of zonder abonnement

Wel of geen abonnement bij je GPS Tracker?

Nergens aan vastzitten of gebonden zijn aan één partij is vaak een argument om te kiezen voor een GPS Tracker zonder (vast) abonnement. Om niet voor verrassingen te komen staan, lees hiervoor altijd goed de specificaties en weet wat je precies koopt bij de aanschaf van een GPS Tracker. In de praktijk wordt met een GPS Tracker MET abonnement vaak een tracker bedoeld waarbij er vanuit de leverancier een abonnement wordt geleverd met een maandelijks vast bedrag. Het vooruitzicht om elke maand een bedrag te moeten betalen is voor veel mensen niet wenselijk en willen daarom liever niet vastzitten aan een abonnement. Dat het iets genuanceerder zit lees je in het vervolg van dit artikel.

GPS Tracker zonder abonnement

gps tracker zonder abonnementIn deze categorie heb je de keuze tussen GPS Tracker met een simkaart reeds ingebouwd of je moet zelf nog voor een simkaart zorgen. Als je zelf moet zorgen voor een simkaart heb je natuurlijk alle vrijheid in de keuze van de GSM provider en alleen bij een pre-paid vorm heb je natuurlijk geen vast abonnement, alhoewel je daar tegenwoordig ook een databundel kunt aanzetten. Bij een simonly heb je altijd een databundel en zit je uiteraard ook vast aan een abonnement maar dan niet vanuit de leverancier van de GPS Tracker maar bij je GSM provider.

 

Er zijn GPS Trackers waar er vanuit de leverancier een simkaart is ingebouwd en je betaald naar rato van het gebruik. Als je tegoed op is dan koop je dit meestal via de site van de leverancier bij. De GPS Tracker Yepzon One is een voorbeeld van een tracker waar reeds een simkaart is ingebouwd maar waar je niet bent gebonden aan een maandelijks vast bedrag.

GPS Tracker met (vast) abonnement

gps tracker met abonnementBij dit soort GPS Trackers ben je in één keer klaar, de tracker en simkaart (lees abonnement) horen bij elkaar en je betaald een vast bedrag per maand aan de leverancier. Als je geen zin hebt om naast de tracker ook nog eens een simkaart te selecteren en uit te zoeken wat het kost en hoe je dit moet installeren, dan is deze optie een prima oplossing. De kosten liggen vaak wel (een stuk) hoger dan een tracker zonder abonnement en wanneer je de tracker weinig gebruikt heb je toch de maandelijkse vaste kosten.

 

Conclusie

Ik denk niet dat je specifiek moet kiezen voor een tracker met of zonder abonnement maar voor de tracker die het beste bij je past. Lees meer over een GPS Tracker voor verschillende doelgroepen. Op deze site vind je achtergrond informatie en een bijpassende GPS Tracker voor 8 verschillende doelgroepen.

Over het algemeen is het aanbod van GPS Trackers zonder vast abonnement veel groter dan met abonnement. Als je nieuw bent in dit onderwerp dan lijkt het allemaal vrij complex maar in principe valt dat reuze mee. In onze verschillende blogs vind je voldoende informatie om je snel wegwijs te maken in dit onderwerp.

Kom je niet uit of heb je specifieke vragen dan zijn we er altijd om je verder te helpen bij de keuze voor een GPS Tracker.

 

Comment Section

0 reacties op “GPS Tracker met of zonder abonnement

Plaats een reactie


*


Phoenix WebsitePhoenix Website