Veiligheid en Gemak GPS Trackers
GPS trackers van professionele kwaliteit

Over Veiligheid en Gemak

Als kwaliteit en betrouwbaarheid belangrijk is...

Missie

Ondernemen is in mijn ogen niet zomaar in- en verkopen maar vooral toegevoegde waarde leveren, iets kunnen betekenen voor mensen. Ik besef me dat ik veel mensen kan helpen met mijn 'business' omdat het veel angst, stress en verdriet kan voorkomen. Ik heb altijd willen ondernemen maar pas door een privé gebeurtenis wist ik ineens precies wat ik wilde gaan doen. 


In mijn geval is het gelukkig goed afgelopen, ik was mijn hond Kyra ineens kwijt in het bos en kreeg gevoelens van paniek, machteloosheid en angst. Gevoelens die moeilijk te omschrijven zijn als je dat nog nooit hebt meegemaakt. Ook de gedachte zonder hond naar huis te moeten was vreselijk. Na enige tijd vond ik haar geheel in paniek weer terug en besefte me dat ik dit nooit meer wilde meemaken. Bewuster van wat er allemaal kan gebeuren zag ik vanaf dat moment continue situaties (bv in het nieuws) waarbij ik dacht: hadden ze maar een GPS tracker gehad...!! 


Met een GPS Tracker kun je namelijk 'iets' wat kwijt is weer terugvinden. Ik zie een GPS Tracker dan ook niet als een soort van spionagemiddel zoals anderen wel doen maar voornamelijk als 'veiligheidsmiddel' die je kan helpen in een (potentieel) gevaarlijke, onveilige of noodsituatie. 


Echter toen ik op zoek ging naar concrete producten zag ik al vrij snel door de bomen het bos niet meer door de veelheid aan trackers. Na een grondige studie en testperiode heb ik besloten om alleen GPS Trackers (en aanverwante producten) aan te bieden van uitmuntende kwaliteit en betrouwbaarheid, want als je een tracker wilt gebruiken dan moet ie het gewoon doen!

 

Belangrijk bij een GPS Tracker is de kwaliteit van alle componenten, de bouwkwaliteit (moet tegen een stootje en wat water kunnen), de gebruikersvriendelijkheid van de GPS Tracker zelf en die van het GPS platform/app. 

  

Herken je je in één van onderstaande situaties? Dan is een GPS Tracker zeker geschikt voor je

  • ik ben ouder en maak me weleens zorgen als mijn kind(eren) onderweg zijn
  • ik wil mijn kinderen niet steeds controleren maar ze mogen niet te ver weg
  • als er iets met mijn kind aan de hand is moet hij/zij mij kunnen bereiken
  • ik ben hondenbezitter en ben weleens bang dat ze zoek raken of weglopen 
  • ik ben fanatiek (outdoor) sporter en denk weleens als me hier iets gebeurt vinden ze me nooit
  • ik heb waardevolle spullen die ik niet kwijt wil raken
  • ik kan mijn auto soms niet terugvinden
  • ik ben ondernemer met een aantal auto's/bestel- of vrachtwagens en wil hun activiteiten kunnen volgen
  • ik verzorg een oudere die ik wat meer in de gaten wil/moet houden


Een GPS Tracker is dus te gebruiken in tal van situaties en 50% van de ouders zou graag een GPS Tracker willen hebben. Dus ben je ouder, verzorg je een oudere, hondeneigenaar, bezitter van waardevolle spullen, avonturier/sporter?  Dan ben je op mijn website op het juiste adres want met een GPS Tracker hou je toch zicht op personen of dingen die je niet kunt zien!


Naast GPS Trackers vind je bij ons andere producten die met 'Veiligheid en Gemak' te maken hebben. Bijvoorbeeld specifiek voor personen die hun dagelijkse fysieke activiteiten wil meten heb ik Fitness Activity Trackers. 

Onze producten

GPS Trackers

GPS Trackers van professionele kwaliteit, betrouwbaarheid en jarenlange ervaring

Fitness Activity Trackers

Fitness Trackers met alle belangrijke functies die je nodig hebt om je dagelijks activiteiten te meten